Harry Potter GO är tyvärr inte på riktigt!

Det har nyligen varit mycket surr om ett Harry Potter GO spel, som till utseendet liknar och fungerar som Pokémon GO, enligt rykterna skulle detta även utvecklas av Niantic.

Harry Potter.. GO?

På Youtube kan man även hitta sk. ”Harry Potter GO Let’s play” videos där folk till syn spelar spelet, även om det ser autentiskt ut så är det tyvärr.. falskt. Efter forskning verkar det röra sig om ett medieföretag vid namn Stargaze Media som ligger bakom bluffen. Niantic har officiellt gått ut med att de inte håller på att utveckla ett Harry Potter GO spel överhuvudtaget, tidigt april skämt? Ja, vem vet.

Det finns just nu i skrivande stund en online petition med närmare 65.000 underskrifter av fans som vill göra detta till en verklighet. 

http://www.thepetitionsite.com/sv/380/697/285/accio-harry-potter-go/

Det hade definitivt varit ett intressant spel att lägga vantarna på om det nu faktiskt hade funnits, låt er heller inte luras av spelet ”Potter GO” som finns på AppStore och Google Play då det är en inofficiell falsk version som skapats av ett annat företag i samband med de falska filmerna.

Här är en av de falska trailerna till Harry Potter GO av Stargaze Media.

Hade ni velat se ett Harry Potter GO?

 

Pokemon GO Sverige