LISTA: 5 Pokémon GO Gadgets & Tillbehör!

För er som inte kan få nog av Pokemon GO har vi samlat en lista med prylar & gadgets tillhörande Pokemon GO som vi själva absolut inte kan vara utan!
Har ni tips på några schyssta Pokemon GO relaterade produkter så lämna gärna några tips i kommentarerna! 🙂

 

1. Pokémon Go Plus

Pokémon GO Plus är en liten enhet som låter dig njuta av Pokémon GO när du är på farten och inte tittar på din smartphone!

När en Pokémon är i din närhet börjar enhetens LED-belysning blinka. Så fort en Pokémon är nära, tryck på knappen för att kasta en Poké boll! Du kan bara kasta en boll om du fångat den förut, din GO Plus kommer att blinka och vibrera för att meddela om du lyckats.

Du hittar det här: Pokémon GO Plus

 

2. Gotcha!

Spela Pokémon Gå på farten utan att titta på din smartphone, kör bara appen på din telefon i bakgrunden och tryck på Go-tcha-skärmen när den varnar dig till Pokémon och PokéStops. Denna har vissa begränsingar och fångar tex. inte Pokémon automatiskt som GO Plus gör.

Go-tcha ger animerade varningar och vibrationer på skärmen när Pokémon och PokéStops är nära eller fångade och insamlade saker.

Du hittar det här: Go-tcha Wristband

 

3. Pokémon mobilskal (alla lag)

Visa vilket lag du tillhör med ett snyggt Pokémon GO Team skal för iPhone.

Du hittar det här: Pokémon GO Skal iPhone)

Övriga telefoner: Pokémon GO Skal Övriga telefoner)

 

4. Powerbank

Tar batteriet slut snabbt när du spelar? Införskaffa dig en Powerbank för att spara på ditt batteri! Med Trust Powerbank med Quick Charge 3.0  kommer du få tillräckligt mycket extrabatteri för att kunna spela hela dagen! Om du vill ha fler tips läs gärna våran guide på hur du sparar ditt batteri i Pokemon GO här.

Du hittar det här: Trust Powerbank med Quick Charge 3.0

 

5. Pokémon monopol

Res genom alla åtta gym och slåss mot alla sorters Pokémon i Pokémon: Kanto Edition av Monopol. Köp, sälj byt med andra tränare för att få det starkaste Pokémon laget! Ett måste att spela om man gillar Pokémon!

Du hittar det här: Monopoly: Pokemon – Kanto Edition

Pokemon GO Sverige